SNJEŽNO NEVRIJEME PRAVI PROBLEME / I dalje sve ceste između Dalmacije i unutrašnjosti zatvorene za sav promet: Za putnike otvoren prihvatni centar

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zbog većeg broja vozila koja su već isključena iz prometa na odmorištima i parking mjestima HA savjetuje vozačima da ne krećuna put iz Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto

26.2.2023.
17:48
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Zbog nevremena do daljnjega nema slobodnog cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto, javlja Hrvatski autoklub (HAK).  

Image
I ŠTO SADA? /

Hajdukovce nakon debakla na Maksimiru dočekala odluka koja im je stvorila neočekivano velike probleme

Image
I ŠTO SADA? /

Hajdukovce nakon debakla na Maksimiru dočekala odluka koja im je stvorila neočekivano velike probleme

Zbog većeg broja vozila koja su već isključena iz prometa na odmorištima i parking mjestima savjetujemo da se ne kreće na put na navedenoj relaciji. U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije - poručuju iz HAK-a moleći sve korisnike za strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zimski uvjeti na većini cesta u gorju

Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru, uključujući autoceste A1 između čvorova Bosiljevo i Maslenica (Rovanjska), A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II te državnu cestu DC3 Karlovac-Vrbovsko-Delnice-Kikovica (stara cesta kroz Gorski kotar). Prometna policija će povremeno isključivati vozila na pojedinim čvorovima na autocesti A1, ovisno o priljevu vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priobalju puše bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima. U prekidu su pojedine trajektne, katamaranske i brodske linije. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisne zimske opreme. Detaljan popis cesta na kojima su zimski uvjeti nalazi se na interaktivnoj karti HAK-a.

MUP je, pak, objavo da je u pripravnosti dječji vrtić u Obrovcu, Ivane Brlić Mažuranić 4, za prihvat putnika ako se ukaže potreba. Vrtić je grijan i može pružiti smještaj za stotinjak osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo