savjetuju vozače / HAK objavio nove informacije: Prekid premeta na A1, evo detalja

Image

Dodaju da je zbog prometnih nesreća: prekinut promet na državnoj cesti Obrovac-Gračac (DC27) - (prepriječeno teretno vozilo), vozi se jednim trakom, naizmjence, na dionici Kistanje-Knin u mjestu Radučić (DC59)

26.2.2023.
16:08
VOYO logo

"Od 14:30 sati do daljnjega NEMA slobodnog cestovnog pravca za SVE skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto (meteorološki uvjeti)", izvijestio je HAK.

Također dodaju da je zbog prometnih nesreća: prekinut promet na državnoj cesti Obrovac-Gračac (DC27) - (prepriječeno teretno vozilo), vozi se jednim trakom, naizmjence, na dionici Kistanje-Knin u mjestu Radučić (DC59).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru, uključujući autoceste A1 između čvorova Gospić i Maslenica (Rovanjska), A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II te državnu cestu DC3 Karlovac-Vrbovsko-Delnice-Kikovica (stara cesta kroz Gorski kotar). Prometna policija će povremeno isključivati vozila na pojedinim čvorovima na autocesti A1, ovisno o priljevu vozila.

Image
CRVENI ALARM /

Vozači, oprez! Zbog zimskih uvjeta i bure otežan promet

Image
CRVENI ALARM /

Vozači, oprez! Zbog zimskih uvjeta i bure otežan promet

U priobalju puše bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima. U prekidu su pojedine trajektne, katamaranske i brodske linije. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisne zimske opreme", kazali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju i da je u tijeku zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije, korisnike mole za strpljenje.

Detaljne informacije o svim ograničenjima možete pronaći OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo