beri je odzvonilo? / Siniša Hajdaš - Dončić predložio postupak koji bi mogao rezultirati smjenom Davora Bernardića

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

GO SDP-a Krapinsko-zagorske županije najoštrije je osudio neprimjerene istupe u javnosti članova SDP-a, a posebna odgovornost traži se od predsjednika

26.9.2017.
14:51
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

SDP je u posljednih nekoliko tjedana prošaran unutarstranačkim sukobima. Predsjednik Davor Bernardić izložen je brojnim kritikama svojih kolega, a nakon današnjeg zahtjeva županijske organizacije SDP-a Krapinsko - zagorske županije, čini se da je njegova smjena bliža no ikad, piše Net.hr. 

Na čelu te organizacije je Siniša Hajdaš - Dončić koji se i ranije protivio postupcima i izjavama predsjednika stranke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GO SDP-a Krapinsko-zagorske županije najoštrije je osudio, kako kažu, neprimjerene istupe u javnosti članova SDP-a koji nanose štete ugledu stranke i stvaraju destrukciju. 

"Vjerujemo u pluralizam mišljenja, ali zalažemo se da se interni problemi rješavaju isključivo na stranačkim tijelima sukladno Statutu. Konzervativna revolucija, Agrokor, kurikularna reforma, povećanje broja državnih dužnosnika, samo su jedne od tema koje trebaju okupirati SDP", navodi se u zaključcima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predlaže se Predsjedništvu da svu odgovornost za nanošenje štete ugledu stranke, a koja postoji, te pokretanje odgovarajućeg disciplinskog postupka utvrdi nakon rasprave na Glavnom odboru o prijedlogu uvrštenja statutarne točke 'povjerenja predsjedniku stranke' na izvještajno-tematskoj konvenciji, dodaje se, piše Net.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo