'OVO IM SE NEĆE ZABORAVITI' / Grmoja o odluci Ustavnog suda: 'To je simptom zarobljene države i nema oslobođenja dok HDZ ne maknemo s vlasti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Napori koje smo svi skupa uložili u ove referendumske inicijative ne staju ovdje'

16.5.2022.
16:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ustavni sud u ponedjeljak je zaključio da referendumska pitanja iz dviju Mostovih inicijativa o ukidanju covid potvrda i "stožerokracije" nisu u skladu s Ustavom. Tim putem oglasio se i Nikola Grmoja na svojem Facebook profilu, a njegovu objavu prenosimo u cjelosti.

"U Hrvatskoj je na snazi demokracija samo kad HDZ-u odgovara. Ustavni sud je simptom zarobljene države i nema oslobođenja dok HDZ ne maknemo s vlasti. Ovo je političko samoubojstvo HDZ-a. Građani su tek drugi put u povijesti iskazali jasnu želju za referendumom, a HDZ im je pljunuo u lice. Ovo im se neće zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGLASIO SE MOST /

'Ustavni sud je marioneta HDZ-a pa se danas moraju sramotiti. Otkrili su koliko su slabi'

Image
OGLASIO SE MOST /

'Ustavni sud je marioneta HDZ-a pa se danas moraju sramotiti. Otkrili su koliko su slabi'

'Ustavni suci ne mare ni za ustav, ni za pravdu'

Ustavni sud je umjetna tvorevina koja služi kao prihvatni centar za propale i nesposobne političare, a ustavni sudci u znak zahvalnosti izvrću Ustav do nepodnošljivih granica samo kako bi zaštitili one koji su ih tamo postavili.

U radu ustavnih sudaca nema ničeg stručnog, ne mare ni za ustav, ni za pravo ni za pravdu, samo za vlastiti opstanak. Ustavni sud nije dio sudske vlasti i nije neovisan, on je izmišljen upravo za ove namjene kojoj danas svjedočimo – za pljuvanje narodu u lice. HDZ mora otići u povijest da bi se volja naroda zaista poštivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napori koje smo svi skupa uložili u ove referendumske inicijative ne staju ovdje – mi nastavljamo dalje legalnim i legitimnim putem oslobađati našu Hrvatsku i njene institucije. Ostanite uz nas jer mi od vas nikad nećemo odustati.

I ne, ovo nije njihova pobjeda, ovo je početak njihovog kraja! Borba se nastavlja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo