TAJNIK MOSTA / Grmoja o dnevnicama: 'Jedini logični zaključak koji mi se nameće je da je riječ o nekome od zaposlenika Ureda za opće poslove Vlade'

Image

Grmoja je kazao kako u Mostu nema problema s dnevnicama

6.3.2017.
15:07
VOYO logo

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja kazao je, komentirajući u ponedjeljak izjavu premijera Andreja Plenkovića da postoje novi dokazi o isplati dnevnica u mandatu Zorana Milanovića ali i kasnije, kako ne poznaje činjenice oko istrage te kako mu se nameće jedini logični zaključak da je riječ o nekom od zaposlenika iz Ureda za opće poslove Sabora i Vlade.

"Ne znam što se zaista dogodilo. Ne poznajem činjenice oko istrage, a na konferenciji za novinare premijera Andreja Plenkovića i glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana nije ništa određeno i konkretno rečeno. Jedini logični zaključak koji mi se nameće je da je riječ o nekome od zaposlenika Ureda za opće poslove Vlade i Sabora", rekao je Grmoja Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Most s tim, ističe Grmoja, nema problema. "Božo Petrov nije imao kartice, dnevnice pa mi s time nemamo problema", rekao je Grmoja. Napomenuo je i kako se Most zalagao da isplate idu preko žiro računa.

Premijer Plenković izjavio je kako postoji još niz drugih slučajeva nepravilnosti i nezakonitosti glede putnih naloga izdanih u Vladi u prošlom vremenu, zbog čega je od glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i zatražio da preuzme taj slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo