HLADNO VAM JE, A GRIJETE SE NA TOPLANU? / Izdržite još malo; Kreće nova sezona, evo kada očekuju da će vam se zagrijati radijatori

Image

U Osijeku će grijanje još malo pričekati jer su vremenski uvjeti zadovoljavajući i HEP je procijenio kako nije potrebno puštati toplinsku energiju za potrebe grijanja u isto vrijeme kao Zagreb,

28.9.2020.
20:14
VOYO logo

HEP-Toplinarstvo kreće s novom sezonom grijanja i to danas. Koliko će biti potrebno da se zagriju stanovi, kuće i zgrade. Toplina do krajnjih korisnika dolazi sredinom tjedna.

''Danas smo počeli s uključivanjem grijanja. Prvi prioriteti su domovi zdravlja, vrtići, škole i domovi umirovljenika. Njima ćemo pustiti danas i sutra, a onda prelazimo na naše potrošače. Očekujemo do kraja tjedna potpuno puštanje grijanja svim potrošačima koji imaju spremne instalacije'', kazao je za RTL Danas pomoćnik direktora HEP Toplinarstva Jurica Brnas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključivanje grijanja ići će naselje po naselje. U Osijeku će grijanje još malo pričekati jer su vremenski uvjeti zadovoljavajući i HEP je procijenio kako nije potrebno puštati toplinsku energiju za potrebe grijanja u isto vrijeme kao Zagreb, Sisak i Zaprešić.

''Dosta ljudi je zatražilo pražnjenje sistema tokom ljeta, većina ih je završila s radovima. Međutim ima nekih sedamdesetak zgrada koje su još uvijek prazne jer radovi nisu završeni. Molimo da što prije završe kako bi normalno ušli u sezonu grijanja'', rekao je Brnas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo