ozlijeđen u dubrovniku / Grana teška 20 kg pala je na muškarca (65) s visine od 5-6 metara. U bolovima došao na hitnu, poslali ga doma

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Kada je stigao do bolnice tražili su mu osobnu koju u tom trenutku nije imao uz sebe. Kako kaže rekao im je da je iz Dubrovnika i da su mu svi podaci u kompjuteru, a naglašava da mu se tada jako mantalo

2.8.2023.
8:08
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Neugodno iskustvo na Hitnoj pomoći, nakon što mu je pala grana na rame kod autobusne stanice na Pošti Lapad doživio je 65-godišnji Dubrovčanin, javlja Dubrovački dnevnik.

Kako je kazao, uslijed pada grane, zadobio je frakturu ramena, no radi se o lomu za kojeg nema nikakvog tretmana osim mirovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objašnjava kako se radi o grani koja je bila oko 20 kg težine i koja je pala s 5-6 metara visine. "Srećom da nije po glavi jer me više ne bi bilo", kazao je.

"Pala mi je na rame i ja sam izgubio dah, nisam mogao disati, počelo mi se mantati. Neka žena je nazvala hitnu, naletjela je jedna s Babinog kuka, ne moja, ali izašla je doktorica. Pitali su me mogu li savijati prste, ali mene je užasno boljelo rame. Međutim, rekli su mi da imaju pacijenta u kolima i da me ne mogu primiti, a da su druga zauzeta. Ja sam se zahvalio i pošao sam na taksi", priča ozlijeđeni Dubrovčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POSLJEDICE NEVREMENA? /

U Dubrovniku ozlijeđen muškarac. Bio na autobusnoj stanici kada je na istu palo stablo

Image
POSLJEDICE NEVREMENA? /

U Dubrovniku ozlijeđen muškarac. Bio na autobusnoj stanici kada je na istu palo stablo

Kada je stigao do bolnice tražili su mu osobnu koju u tom trenutku nije imao uz sebe. Kako kaže rekao im je da je iz Dubrovnika i da su mu svi podaci u kompjuteru, a naglašava da mu se tada jako mantalo.

"Trebali su mi pružiti pomoć, a ne tražiti podatke", govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pošao sam u policiju to prijaviti, međutim rekli su mi da s tim nemaju veze. Onda sam otišao doma i uzeo osobnu. Kad sam došao u bolnicu, iznenadili su se da sam u sustavu. Izgubio sam red i čekao sam satima", priča Dubrovčanin.

Zaključio je kako nikad u svojih 65 godina nije imao prijelom niti je završio u bolnici, a za ovo iskustvo, kaže, neće imati dobra sjećanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Veliko nevrijeme zahvatilo sjever Hrvatske! Vjetar nosio krovove, čupao stabla

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo