Gradonačelnik Siska prijeti tužbom portalu Sisak.info

Gradonačelnik Siska Dinko Pintarić i predsjednik Gradskog vijeća Veljko Novak zaprijetili su tužbom popularnom portalu Sisak.

27.1.2010.
18:05
VOYO logo

Dinko Pintarić i Veljko Novak naljutili su se na popularni sisački portal Sisak.info, i to zbog kritičkih opaski na forumu toga portala, posebice onih postova koje je objavila forumašica 'Zločesta', piše Jutarnji list.

Zato je dvojac iz vrha gradske vlasti angažirao odvjetnika Marka Rafaja, koji inače u gotovo svim sporovima zastupa grad Sisak, da u njihovo ime natjera vlasnike portala Zoranka Klasnića i Hrvoja Lovrekovića da kontroliraju i cenzuriraju sve tekstove. U dopisu je zatražio da s portala obrišu sve aktivne postove i one u arhivi koji "vrijeđaju ugled i dostojanstvo mojih stranaka, te ih se kleveće na najgori mogući način" ili će "u suprotnom biti prisiljeni sudskim putem tražiti zaštitu svojih interesa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušutkavanje portala Sisak.info razbjesnilo je čitatelje tog portala, koji prijetnju tužbom doživavaju kao želju sisačkih moćnika da ušutkaju javnost. Pojedini forumaši pokrenuli su u srijedu web referendum o nepovjerenju Pintariću i Novaku, te traže od oporbe u Gradskom vijeću da pokrene raspisivanje pravog referenduma o izglasavanju nepovjerenja gradonačelniku Siska koji najavljuje tužbe protiv svojih sugrađana, kritičara njegova lika i djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo