vozio službeni auto / Gradonačelnik Poreča Edi Štifanić pijan skrivio nesreću, napuhao 1,69 promila

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

U prometnoj nesreći koja se dogodila kod Svetog Lovreča u petak oko 1 sat nije bilo ozlijeđenih osoba već je evidentirana materijalna šteta

22.5.2015.
13:37
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Poreča iz redova IDS-a Edi Štifanić je u noći na petak pijan sletio s ceste kod Svetog Lovreča, a nakon što je na mjesto događaja stigla policija, izmjereno mu je 1.69 promila alkohola u krvi. Prošao je bez ozljeda te već u petak otputovao u Zagreb.

Štifanić je vozilom 'renault laguna' upravljao s 1,69 promila alkohola u krvi. PU istarska, unatoč upozorenju kako je riječ o vozilu u vlasništvu lokalne samouprave te o javnoj osobi nije željela dati potpune podatke, javlja iPress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, 22. svibnja oko 1 sat nedaleko Sv. Lovreča, nitko nije ozlijeđen već je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 49-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 1,69 g/kg, upravljao automobilom renault, pulskih registracijskih oznaka, iz smjera Sv. Lovreča prema Baderni. Nedaleko skretanja za mjesto Čehići, vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio van kolnika i prednjim dijelom udario u smjerokazni stupić, prometni znak te nisko raslinje, navode u PU istarskoj.

Protiv Štifanića će se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo