LOKALNI IZBORI / Gradonačelnik Knina kreće u borbu za mjesto župana! Jelić za RTL: 'Grad je bio veća utvrda HDZ-a od županije. Pa smo ipak uspjeli'

Nezavisni gradonačelnik Knina Marko Jelić najavio je kandidaturu za šibensko-kninskog župana

20.3.2021.
19:10
VOYO logo

Nezavisni gradonačelnik Knina Marko Jelić najavio je kandidaturu za šibensko-kninskog župana. 

Program i tim predstavio je u Kninu, na izvoru Krke podno poznatog slapa Krčića, u društvu načelnika općina Primošten, Pirovac, Tribunj i Murter-Kornati koji mu daju podršku. Jelić kaže da umjesto novog gradonačelničkog mandata želi postati župan da ispravi nejednakost postupanja županije prema jedinicama lokalne samouprave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelić je večeras gostovao u RTL-u Danas

"Ja sam i rekao da ću na funkciji gradonačelnika biti samo jedan mandat. Napuštam je svojom voljom. Knin je bio još veća utvrda HDZ-a od Šibensko-kninske županije pa smo uspjeli oživjeti grad i napraviti pozitivne promjene pa očekujem da će tako biti i u županiji", kazao je Jelić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da će, ako pobjedi, prvo sazvati sve županijske službenike i objasniti im da se prema svima treba ponašati jednako i da nema "šutnje administracije". "Drugi potez je da ću svaki ili svaki drugi mjesec sazvati sve načelnike i gradonačelnike i s njima kontinuirano razgovarati da vidim što ćemo raditi u budućnosti i kako ćemo zajedno raditi politiku kojom ćemo županiju dovesti do onih uspjeha koje bi trebali imati", rekao je te dodao da su resursima bogata županija, a kaskaju za Zadrom i Splitom.

"Kod nezavisnih su promjene pozitivne i jasne, nema stranačkog klijentelizma i negativne selekcije na temelju stranačke pripadnosti i rezultati se vide. Očekujem da će građani to vidjeti i glasovati za ono što je bolje za njih", kazao je Jelić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo