riblja večera / Grabar Kitarović uhvatila predah od Pantovčaka i studentskih obaveza: večerala s Hasanbegovićem i Kovačem

Image
Foto: Facebook: Konoba Primišten

Prije par dana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministar kulture Zlatko Hasanbegović i ministar vanjskih poslova Miro Kovač zajedno su večerali u jednom ribljem restoranu u Zagrebu

3.3.2016.
16:03
Facebook: Konoba Primišten
VOYO logo

Kada nije na Pantovčaku i na Fakultetu političkih znanosti, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predah hvata večerajući s članovima Vlade.

Naime, restoran 'Konoba Primošten' na svom Facebook profilu pohvalio se gostima iz visoke politike. Objavili su fotografiju na kojoj poziraju Kolinda Grabar-Kitarović, ministar kulture Zlatko Hasanbegović i ministar vanjskih poslova Miro Kovač zajedno s voditeljem ugostiteljskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavljamo kako su uz riblje specijalitete razmijenjivali Kovačeve doživljaje iz nedavnog posjeta Berlinu, gdje se susreo s Angelom Merkel, a Hasanbegović je zasigurno pojasnio svoje iduće poteze u kulturi. Nadamo se kako je predsjednica ispričala i pokoju studentsku anegdotu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato tko je platio račun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike