privremeni ured predsjednice / Grabar-Kitarović stigla u Varaždin: 'Ovaj grad je motor razvoja ne samo sjeverozapada, nego i cijele zemlje'

Image
Foto: Josip Antolić/Vijesti.hr

Ured predsjednice privremeno je premješten u Varaždinsku županiju, a službeno je otvoren podizanjem zastave Predsjednice Republike u zgradi Županijske palače

13.12.2016.
10:17
Josip Antolić/Vijesti.hr
VOYO logo

Ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović danas je privremeno premješten u Varaždinsku županiju.

Ured je službeno otvoren podizanjem zastave Predsjednice Republike u zgradi Županijske palače u Varaždinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Josip Antolić/Vijesti.hr

(FOTO: Josip Antolić/Vijesti.hr)

"Iznimno mi je drago biti ovdje u Varaždinu, nakon dva Špancirfesta i one Trilaterale između Slovenije i Austrije koju smo održali ovdje, provesti dva dana u ovom doista prekrasnom gradu i Varaždinskoj županiju i pobliže se upoznati sa životom sviju vas, s potencijalima grada i županije i sa sveukupnim položajem u okvirima naše domovine", rekla je predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varaždin je motor razvoja ne samo sjeverozapada, nego i cijele zemlje. Razlog izmještanja mog ureda jest omogućiti uvjete za još bolji i ravnomjerniji razvoj zemlje i ove županije", dodala je Grabar-Kitarović i ujedno svima čestitala blagdane.

Predsjednica će za vrijeme boravka u Varaždinu održati niz radnih sastanaka, posjetiti će i varaždinski Fakultet organizacije i informatike, Prvu gimnaziju i brojne tvrtke koje posluju u gradu, ali i županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo