Predsjednicu ostro napali jer se druzila s 'promotorima smrti'

11.3.2015.
9:25
VOYO logo

Vice Batarelo naveo je da predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic nije bila obvezna ici u New York.

'Ne raditi kraljicu od predsjednice'

"Kolinda Grabar Kitarovic je predsjednica Hrvatske. Ona je politicarka u demokratskom sustavu. Nemojno raditi bozanstvo niti kraljice od nje. To je politicki nezrelo", naveo je Batarelo, isticuci da se se "demokracija gradi i odrzava se sloboda s aktivnim drzavljanima koji dobronamjerno ali kriticki promatraju svaki politicki i drzavnicki cin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da se Grabar Kitarovic nije trebala odazvati pozivu za navedenu konferenciju, s obzirom da se nije radilo o nikakvoj sluzbenoj konferenciji, vec o privatnoj inicijativi buduci. Uz to, dodao je, Hillary Clinton, ne obnasa nikakvu duznost.

Ravnopravnost spolova je paravan za ubijanje

"Bill i Hillary Clinton su poznati podupiratelji i promotori kulture smrti, to jest za pobacaj, protiv 'tradicionalnog' braka i protiv drugih tradicionalnih vrednota. Oni sustavno razgraduju (deconstruction) tradicionalne i konzervativne vrednote na koje je izgraden SAD i zapadni svijet. Ravnopravnost spolova zvuci dobro, ali je paravan za globalnu promociju ubijanje nerodene djece. Uz to promoviraju sutra gender equality, opet paravan za 'genderizam'. Clintoni su predstavnici ekstremne lijevo liberalne opcije u SAD i to izvoze po svijetu", napisao je Batarelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porucio je predsjednici da bi trebala imati jasan stav vezano za ovo pitanje i da tu "nema mjesta za oportunizam i pragmaticnost".

Batarelo je pohvalio "sjajni PR" iz Ureda predsjednice, ali i zamjerio Pantovcaku sto sve vise na vidjelo izlaze "velike kontroverze" iz SAD-a vezane za Clintone i njihovu zakladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je moja primarna primjedba bila vezana za Clintonove anti obiteljske i pro Choice stavove, ipak treba gledati i na druge politicke posljedice u suradnji s ovakvim kontroverznim organizacijama. Neki utjecajni konzervativni prijatelji iz Washingtona su nas vec pitali o susretu", napisao je Batarelo na svom Facebook profilu.

Postuje pravo na izbor

Grabar Kitarovic tijekom predsjednicke kampanje vise puta je isticala da je protiv zabrane pobacaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam za zivot ali isto tako postujem pravo na izbor. Nisam za apsolutnu zabranu pobacaja zato sto ona nikad, nigdje i nikome nije donijela nista dobro, ali sam za pozitivne mjere kojima se, prije svega, educiraju i muskarci i zene, i mjere kojima se pomaze zenama koje se nalaze u toj stresnoj situaciji, zadrzati trudnocu ili pobaciti", jedna je od izjava Grabar Kitarovic kojom je iznijela svoj stav o problematici koja u drustvu izaziva ostre polemike.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo