JE LI TO MOGUĆE?! / Grabar-Kitarović indirektno, ali prilično snažno, podržala rad Milanovićeve vlade!

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Fischer i Grabar-Kitarović otkrili su da su razgovarali o odnosima između dvije zemlje, stanju u regiji, izbjeglicama i gospodarstvu, no za hrvatsku javnost daleko najzanimljiviji bio je odgovor predsjednice na pitanje je li Hrvatska druga Grčka

18.6.2015.
13:45
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u radnom je posjetu Austriji na poziv austrijskoga predsjednika Heinza Fischera.

Nakon bilateralnog sastanka, dvoje predsjednika izašlo je pred novinare i odgovaralo na pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fischer i Grabar-Kitarović otkrili su da su razgovarali o odnosima između dvije zemlje, stanju u regiji, izbjeglicama i gospodarstvu, no za hrvatsku javnost daleko najzanimljiviji bio je odgovor predsjednice na pitanje je li Hrvatska druga Grčka.

"U svakoj zemlji predizborna godina je godina u kojoj nema velikih rezova i reformi. Ali, ja sam optimistična. Hrvatska ne može ući u grčki scenarij. Nakon šest godina ostvaren je rast. Krhak, doduše, iznosi 0,5 posto, ali ipak rast. Nadam se da će se reformskom politikom vlade gospodarstvo nastaviti pomicati naprijed", izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović čime je indirektno, ali prilično snažno, podržala rad Milanovićevog kabineta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo