SVAĐA OKO VIJEĆA ZA OBRANU / Jandroković odgovorio Milanoviću: 'On je vrhovni lažljivac. Evo zašto je došlo do neugodne razmjene između nas...'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković odgovorio je predsjedniku Zoranu Milanoviću koji ga je prozvao

11.11.2021.
12:10
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković odgovorio je predsjedniku Zoranu Milanoviću koji ga je prozvao zato što je na sastanku Vijeća za obranu koristio mobitel.

Image
OTKRIO DETALJE VAŽNOG SASTANKA /

Novi Milanovićev show: 'Pala Gabika, Plenkovićev zeleni kadar... Njonjo je četiri sata imao sinkopu'

Image
OTKRIO DETALJE VAŽNOG SASTANKA /

Novi Milanovićev show: 'Pala Gabika, Plenkovićev zeleni kadar... Njonjo je četiri sata imao sinkopu'

"Na sjednici Vijeća za obranu nisam imao mobitel, već sam ga imao nakon sastanka i nakon upozorenja, na početku sastanka sam ga odložio na mjesto koje je za to predviđeno", rekao je Jandroković te dodao da je Milanović na sastanku cijelo vrijeme upadao u riječ admiralu Hranju i patronizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodila se i situacija u kojoj je Milanović dao ocjenu stanja HV-a na način koji me je zaprepastio. Kada sam dobio riječ, pitao sam admirala Hranja što on misli o toj ocjeni, no Milanović mu nije dao doći do riječi i došlo je do neugodne verbalne razmjene između nas", rekao je Jandroković te dodao da je "potpuno suludo i netočno" da on stoji iza ministra obrane Banožića.

"Radi se o vrsti patološke opsjednutosti, ne znam zašto me kontinuirano pokušava uvući u blato koristeći najvulgarnije uvrede na moj račun. Danas neću tako uzvraćati jer osim što je vrhovni zapovjednik on je i vrhovni lažljivac, vrhovni čovjek koji vrijeđa sve ostale koji mu stoje na putu", kazao je Jandroković te dodao da se u vrijeđanju i lažima Milanovića ne može pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Četiri sata je imao sinkopu na sjednici'

Podsjetimo, Milanović je danas rekao da je Jandroković "četiri sata imao sinkopu na sjednici".

"Prvi put smo čuli da se Plenković i Njonjo usude govoriti što je bilo na sastanku na kojem se ne smije ni mobitel koristiti. Jedina osoba koja to nije shvatila je Jandroković. Nakon tri sata, čovjek je izvadio mobitel i počeo tipkati po njemu. Onda je rekao da to nije znao", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je sinkopu četiri sata na sjednici, nije usta otvorio. A kad ih je otvorio, to je bilo za kavez. Toliko o tome tko je Robertu Hranju zabranio da govori, koji se na kraju jučer morao očitovati. Kome javnost vjeruje, Njonji ili admiralu?", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo