Goran Milić novi direktor balkanske Al Jazeere?

Urednik Hrvatske televizije Goran Milić mogao bi se nakon odlaska u mirovinu, u koju bi trebao otići u siječnju, pojaviti 'na ekranima' balkanske Al Jazeere i to na vrlo visokoj funkciji.

27.12.2010.
17:53
VOYO logo

Nakon Denisa Latina i Aleksandra Stankovića, Goran Milić već treća je urednička snaga Hrvatske televizije s kojom se kalkulira kada je riječ o novom generalnom direktoru balkanske Al Jazeere.

Na pitanje hoće li on zasjesti u tu fotelju, Milić kaže zasad još uvijek ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa još nisam potpisao, no to je jedna od mogućih kombinacija. Razgovarali smo o tome, no ima do tada još puno vode za proteći", kaže nam Milić dodajući da će njegova odluka ovisiti o tome kako će program te televizije izgledati.

Na naše pitanje što bi bilo presudno da se konačno odluči za taj korak, Milić je zasad nijem. O takvim detaljima, kaže, ne može govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, ja sam još uvijek u ljubavi s HTV-om, a 24. siječnja odlazim u mirovinu pa bi sada najviše želio prije toga napraviti još jedan nedjeljni Dnevnik", otkrio je Milić za Danas.hr dodajući kako će tek nakon toga donijeti konačnu odluku što će dalje.

Vezani članci:

arti-201011030543006 arti-201010150493006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo