Iskazivanje nezadovoljstva / Gnjevna umirovljena časnica HV-a sprejem išarala Bandićev službeni automobil

Image

Svjedoci događaja tvrde da je samo Bandićev vozač bio u automobilu

8.5.2019.
17:38
VOYO logo

Automobil gradonačelnika Milana Bandića nalazio se kraj garaže gradskog poglavarstva na Trgu Stjepana Radića, a jedna ga je gospođa išarala sprejem

Kako prenosi Telegram, gradonačelnikovo vozilo posprejala je nekadašnja pripadnica 145. i 123. brigade HV-a, umirovljena časnica koja ima status ratnog vojnog invalida. Do umirovljenja 1999. radila je neko vrijeme i u MORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervenrirala policija

Nezadovoljna gospođa počela je špricati sprejem Bandićev automobil koji je bio parkiran ispred poglavarstva. Zbog toga je žurno na Trg Stjepana Radića pozvana policija koja je s revoltiranom gospođom obavila razgovor.

Iz Policijske uprave zagrebačke za Telegram je potvrđeno da su policijski službenici intervenirali zbog incidenta u kojem je oštećeno gradonačelnikovo vozilo. Za sada nije poznato je li gradonačelnik u trom trenutku bio u blizini ili nije. Svjedoci događaja tvrde da je samo Bandićev vozač bio u automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više detalja znat će se nakon što policija utvrdi što je izazvalo revolt umirovljene časnice koja je zbog toga odlučila oštetiti gradonačelnikov službeni automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo