Gluposti su da pripremamo molotovljeve koktele!

'To su gluposti koje se pričaju.

4.6.2012.
12:37
VOYO logo

Naime, u pojedinim medijima se pojavila informacija da ekstremni dio navijačke skupine Torcida priprema napad na Povorku ponosa koja se održava 9. lipnja u Splitu te da, između ostaloga, izrađuju i molotovljeve koktele.

U Torcidi, kao i u policiji, poriču da se išta takvo događa u gradu pod Marjanom. Policija prima jako puno informacija od građana, ali takvo što ne mogu potvrditi, poručuju nam iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno nema službenih postupanja prema bilo kojoj udruzi ili instituciji", rezolutan je splitski policajac Paško Ugrina u odgovoru na naš upit o navijačima Hajduka.

'Ne bilježe se događaji koji se mogu dovesti u vezu s okupljanjem'

Sukladno utvrđenim činjenicama ili prikupljenim saznanjima, policija će poduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem sprečavanja bilo kakvog oblika protupravnog ponašanja, kao što će i razmotriti sve obavijesti i informacije kojima raspolaže, u konzultacijama s nadležnim državnim tijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija će, najavljuje, osigurati punu sigurnost sudionika povorke, građana, ali i gostiju Splita.

"No, na području Splita i PU ne bilježe se događaji koji se mogu dovesti u vezu s okupljanjem", naglašava uz obećanje da će javnost biti pravovremeno informirana o svim zanimljivim događajima, ali i redovnim događanjima u vrijeme održavanja parade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo