UŽIVANJE U VISKIJU / Glumačke zvijezde vole žestoko

Image

Note slatkog drva, suhog voća, grožđica, kruške i cimeta te profinjeni okusi voća, koji uključuju sukulente tangy naranče, s nježnim dodatkom korijena sladića i đumbira karakteristični su za Ballantine's Christmas Reserve viski. Njegove mirise i okuse prvi su testirali glumci Frano Lasić, Duško Modrinić i Matija Kačan, glumice Helena Minić, Marija Borić i Jasna Jozić te fotografkinja Mare Milin.

16.11.2012.
22:00
VOYO logo

"Počašćen sam što imam priliku uživati u jedinstvenom blagdanskom okusu Christmas Reserve viskija. Veliki sam ljubitelj pravih 'muških' pića, pogotovo dobrog viskija. Svidjele su mi se ove neobične arome koje su se savršeno stopile s menijem. Sigurno ću iskoristiti nadolazeće blagdansko vrijeme da uživam u njihovim mirisima i okusima“ rekao je glumac Frano Lasić, jedan od najvažnijih likova u prošlogodišnjoj sezoni 'Ruže vjetrova'. 

"Moram priznati kako sam uvijek mislila da viski nije piće za mene, ali se sam se s Ballantine's Christmas Reserve ugodno iznenadila. Čak sam i naučila razliku između singl i malt viskija! Jako su mi se svidjele arome đumbira i kruške koje teško možemo zamisliti u kombinaciji s alkoholom. To je zanimljiva promjena koju bi svatko trebao probati!", izjavila je Helena Minić koja je, među ostalim, glumila i u RTL-ovoj uspješnici 'Bibin svijet'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

S obzirom da se na tržište plasira samo jednom godišnje, Ballantine’s Christmas Reserve jedinstven je viski kreiran specijalno za Božić. Ostajući vjeran svojim korijenima prestižnog i autentičnog viskija, prirodno zrači duhom Božića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo