SCHENGENFEST IDE DALJE / Glazbeni spektakl na sat vremena od Zagreba

Image

Najzvučnije ime, koje ćemo na samo sat vremena od Zagreba imati prilike pogledati od 3. do 5. kolovoza, je britanska indie-pop atrakcija Kaiser Chiefs koja će tom prilikom promovirati hvaljeni posljednji album 'The Future Is Medieval'.

29.5.2012.
10:57
VOYO logo

Schengenfest, veliki open-air festival u susjednoj nam Sloveniji, ove se godine održava po peti put, a obljetničko izdanje svojim će nastupima uveličati zaista impresivna postava bendova.

Najzvučnije ime, koje ćemo na samo sat vremena od Zagreba imati prilike pogledati od 3. do 5. kolovoza, je britanska indie-pop atrakcija Kaiser Chiefs koja će tom prilikom promovirati hvaljeni posljednji album "The Future Is Medieval".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njih, nastupaju i Leningrad Cowboys te Parov Stellar, kao i čitav niz jakih regionalnih izvođača među kojima vrijedi izdovjiti Riblju Čorbu, Majke, Siddhartu, Parni Valjak i Majke.

Ulaznice po cijeni od 49 eura možete nabaviti i u Hrvatskoj, a do 26. lipnja traje i posebna akcija u kojoj ćete za pet kupljenih karata, šestu dobiti besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo