najzanimljiviji trenutak summita / Glavni tajnik NATO-a: U Hrvatskoj sam naučio plivati, znam i 'ringe ringe jaja, doš'o čika Paja'

'U djetinjstvu sam ovdje provodio ljetne praznik. U Malom Zatonu sam naučio plivati, zavolio sam sladoled i jeli smo puno čevapčića i punjenih paprika. Naučio sam i ringe ringe jaja, doš'o čika Paja', poručio je glavni tajnik NATO-a

9.7.2015.
22:52
VOYO logo

U Dubrovniku je održan 10. Croatia Forum, koji se nekad zvao Croatia summit, ali kako na njega već davno ne dolaze ni predsjednici ni premijeri balkanskih država osim naših dvoje, sad se zove Forum, i kao uvijek razgovaralo se o važnim temama poput sukoba i terorizma ali kao i uvijek u gomili dosadnih fraza tako da su najzanimljivije riječi koje na hrvatskom zna glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg.

"U djetinjstvu sam ovdje provodio ljetne praznike.  Bilo je to 60-ih godina. Moj otac je radio u veleposlanstvu u Beogradu i putovali smo iz Beograda u Dubrovnik svakog ljeta. Putovali smo dva dana i to ne zato što je moj otac bio loš vozač, iako jeste. Ali i ceste su bile jako loše.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo provodili praznike u Dubrovniku, nego u malom mjestu, koje je 10 minuta udaljeno odavdje. Zove se Mali Zaton. Tamo sam naučio plivati, zavolio sam sladoled i jeli smo puno čevapčića i punjenih paprika.  Naučio sam i ringe ringe jaja, doš'o čika Paja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo