Glavašević i prosvjednici u Savskoj očistili snijeg i popili čaj

Pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević i branitelji koji prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva nakratko su ostavili otvorena pitanja po strani te zajedno čistili snijeg i popili čaj.

6.2.2015.
22:28
VOYO logo

Kako javlja N1, pomoćnika ministra branitelja Bojana Glavaševića jak snijeg koji od četvrtka pada u Zagrebu nadahnuo je za šalu na račun branitelja "šatoraša" koji već stotinjak dana prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva u Savskoj 66.

Glavašević je jutros na Twitteru napisao: "Ministarstvo branitelja danas će na ulaz u zgradu izvjesiti raspored čišćenja snijega. Molimo podstanare da se pridržavaju rasporeda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak zajedno

Nedugo potom, Glavašević je dobio odgovor "podstanara", koji su na vrata Ministarstva nalijepili raspored čišćenja snijega uz poruku "nalogodavcima" da očekuju od njih da uzmu lopatu u ruke.

Nakon toga svi su se primili posla i očistili snijeg ispred Ministarstva branitelja. Pomoćnik ministra Bojan Glavašević je napisao kako su očistili snijeg i popili čaj te dogovorili kako u ponedjeljak ponovno zajedno primaju lopate u ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike