podijelite svoje mišljenje / Glasujte u našoj anketi: koliko daleko će Hrvatska dogurati na Europskom prvenstvu?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Glasujte u anketi i dajte nam do znanja što mislite - koliko daleko Kauboji mogu otići na Euru na domaćem terenu?

19.1.2018.
11:15
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija sjajno je otvorila Europsko prvenstvo. Nošena vatrenom podrškom splitske publike, Kauboji su u Spaladium Areni u prva dva kola upisali nadmoćne pobjede, plus 10 protiv Srbije i plus sedam protiv Islanda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to dovoljno za početak medijske i navijačke euforije, kao i za uobičajene izjave puka 'Osvajamo zlato!' nakon takvih predstava. 

Nažalost, tko visoko leti nisko pada - što je potvrđeno odmah nakon uvjerljive pobjede nad Islandom. U posljednjem kolu, kad je trebalo potvrditi osvajanje splitske skupine i izboriti četiri boda za drugi krug, Šveđani su izdominirali Hrvatsku u Splitu, a naciji poljulali vjeru i u polufinale, a kamoli u naslov. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Drama i nervoza obilježile start druge faze: Hrvatska u Areni jedva svladala Bjelorusiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Švedska pomutila planove hrvatskih navijača: zašto je Arena protiv Bjelorusije bila poluprazna?

Novi šok uslijedio je u četvrtak navečer. Kad se očekivalo da će Kauboji u prvoj utakmici druge faze Eura povratiti samopouzdanje protiv Bjelorusije, u zagrebačkoj Areni se odigrala prava drama, kakve često viđamo u utakmicama Hrvatske protiv rukometnih velikana poput Danske i Francuske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda je na kraju upisana, ali kad bismo sada pitali većinu nacije, ne vjerujemo da bi odgovor bio isti kao i nakon prva dva kola u kojima smo upisali uvjerljive pobjede. U prilog nam ne ide ni činjenica kako nas čekaju utakmice protiv svjetskog prvaka Francuske i svjetskog doprvaka Norveške, u kojima nemamo pravo na kiks. 

Upravo zato odlučili smo napraviti anketu i provjeriti vaša predviđanja što se tiče dosega Hrvatske na ovom Europskom prvenstvu. Glasujte u anketi i dajte nam do znanja što mislite - koliko daleko Kauboji mogu otići na Euru na domaćem terenu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo