Glasnogovornica policije u Splitu: 'U šoku sam'

Marina Kraljević Gudelj tvrdi da je njena diploma odavno već prošla sigurnosnu provjeru te vjeruje da je riječ samo o grešci.

20.7.2012.
17:55
VOYO logo

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj u petak je nakon gotovo osam godina rada dobila otkaz jer njena diploma nije prošla sigurnosnu provjeru. Prema njenim riječima, diploma joj je označena kao neoriginalna.

"Osjećam se grozno, samo to mogu reći. Bila sam u šoku, ne znam uopće kako sam došla doma. Ovo je jako ružna i ponižavajuća stvar", izjavila je za Dnevnik.hr sada već bivša glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske koja opovrgava da je diploma krivotvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provjeru prije prošla

Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je, pak, kako su im iz obrazovne institucije poručili da splitska glasnogovornica nije u evidenciji diplomanata. Gudelj pak tvrdi da je diploma ranije prolazila sigurnosnu provjeru i to kada je počinjala raditi u Sigurnosno obavještajnoj agenciji.

"Ne mogu vam opisati koliko je sve to ružno, ali ja vjerujem u pravnu državu i vjerujem da će sve doista biti u redu", kazala je Gudelj ističući da nije poklonica teorija zavjera te da ne želi spominjati političke konotacije. Vjeruje, ističe, da je riječ o grešci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo