GLASNO S TVRĐAVE / Jedinstvena prilika ovog ljeta: Uživajte u koncertima omiljenih regionalnih izvođača uz VIP tretman i spektakularan pogled na Šibenik

Image

Posjetite Priceless.com i požurite po svoje posebno osmišljene pakete za četiri osobe

19.7.2022.
15:44
VOYO logo

I ove godine program „Glasno s Tvrđave“ u srpnju i kolovozu dovodi najpoznatije regionalne izvođače na tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku. Nakon uspješnog nastupa Pips, Chips & Videoclipsa i Jonathana, idući u nizu koncerata u ovom mjesecu bit će Električni orgazam, bend koji je proslavio fantastičnih 40 godina uspješne karijere i čiji se hitovi vrte diljem regije, uz nastup Kojota, jednog od najpoznatijih i najvažnijih bendova devedesetih. Električni orgazam i Kojoti nastupit će u četvrtak 21. srpnja, a odmah idući tjedan 28. srpnja na Tvrđavi će svoje fanove dočekati Silente, bend koji se na glazbenoj sceni pojavio 2013. s prvim singlom „Terca na tišinu“ i od tada osvaja publiku.

Kako bi još više uživali u ovom događaju, za korisnike Mastercard® kartica osmišljeni su posebni paketi koji će pojedincima i njihovom društvu omogućiti VIP tretman. Paketi su kreirani za četiri osobe te uključuju četiri ulaznice za koncert, pića dobrodošlice, mogućnost obilaska tvrđave prije početka koncerta te rezerviran lounge s ekskluzivnim pogledom na pozornicu i njezino okruženje. Na platformi Priceless.com za korisnike Mastercard kartica dostupna su po dva ovakva paketa za svaki koncert do njih mogu doći zaista samo oni najbrži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogat srpanjski line-up

Nakon bogatog srpanjskog line-upa, pozornica na šibenskoj tvrđavi u kolovozu bit će rezervirana za Edu Maajku (4.8.), Gorana Bareta i Majke (12.8.) te Rundeka i Ekipu (18.8.).  Za svaki od koncerata Mastercard i RTL Music i dalje će nuditi posebna iskustva na platformi Priceless.com, a sve što trebate napraviti kako biste došli do svog paketa i iznenadili svoje društvo jest registrirati se svojom Mastercard karticom i redovito pratiti objavljene ponude.

Ova je ponuda dio globalnog programa Priceless.com, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od svih destinacija koje su dio programa, pa tako i naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo