Gitarist kriv za propast velečasnog Sudca?

12.7.2011.
13:33
VOYO logo

Velečasni Zlatko Sudac u zadnje dvije godine, točnije od kada mu je Crkva zabranila držanje seminara duhovne obnove u Betaniji na Malom Lošinju, vjeruje samo Ivanu Puljiću, koji s njim surađuje od 2000. Riječ je o čovjeku koji je pratio sve Sudčeve seminare i koji mu je pomagao u organizaciji i susretu s vjernicima.

Puljić je bio i glavni direktor njegove tvrtke Joshua, koja je u posljednjih godinu dana potpuno propala i koja je napravila minus od 435 tisuća kuna. Prošle godine, od prodaje knjige Dunje UjevićZlatko Sudac, razgovori i CD-a Put, istina i život uprihodila je 2,8 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši direktor Franjo Toljanić potvrdio je Jutarnjem listu da je tvrtka od početka godine u mirovanju, te da je podnio ostavku na mjesto direktora. Toljanić, šogor Zlatka Sudca, tvrdi da održavanje seminara nema nikakve veze s poslovanjem tvrtke.

U tvrtki je prokurist bio i bivši Tuđmanov ministar pravosuđa, odvjetnik Bosiljko Mišetić. Prošle godine u lipnju s režiserom Jakovom Sedlarom pokrenuo je internetski portal te najavio prvu hrvatsku propovjedničku TV-postaju, no kako sada stvari stoje, od tog projekta neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107110095006 arti-201103030070006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo