GENERAL KREŠIĆ UDARIO NA PLENKOVIĆA I KOLINDU: / 'Birači će ih kazniti jer nisu došli na Praljkovu komemoraciju'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
11.12.2017.
13:07
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Član Hrvatskog generalskog zbora Marinko Krešić izjavio je u ponedjeljak, uoči komemoracije generalu Slobodanu Praljku, kako želi da sve prođe dostojanstveno, dok je upitan o nedolasku nekih političara uzvratio kako svatko ima svoju savjest pa neka po njoj i čini.

U TIJEKU KOMEMORACIJA ZA PRALJKA: Došli Thompson i Šeks, ali i dva ministra iz Vlade RH: ‘Ljudini poput Slobodana nitko nije ravan’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Počast za ono što je Praljak učinio za Hrvatsku'

"Želimo da bude dostojanstveno, ljudi su došli s osjećajem da odaju počast i zahvalu za ono što je general Praljak učinio za Hrvatsku", rekao je Krešić.

Upitan o tome što neki političari ipak nisu došli na komemoraciju Krešić je uzvratio protupitanjem: "Da li ste vidjeli igdje na svijetu da se netko zove na komemoraciju?", Dodao je da je onaj tko je želio doći došao, ali i kako "svatko ima svoju savjest i neka čini po svojoj savjesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

KOMEMORACIJA ZA PRALJKA: Pogledajte tko je sve došao u Lisinski

Image

KOMEMORACIJA ZA PRALJKA: Pogledajte tko je sve došao u Lisinski

'Kako se oni ponašaju, kaznit će ih birači'

Upitan da li mu je žao što nema predsjednice republike ili premijera uzvratio je: "Vjerojatno, oni znaju da su zauzeti ili tako nešto. Ne mogu ja ulaziti u to niti imam pravo komentirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se oni ponašaju, kaznit će ih birači. Mi smo nevladina udruga i želimo se dostojanstveno oprostiti od našeg suborca. Bili bi sretni da je Praljak danas živ i da poslije odslužene kazne bude na slobodi skupa s nama", dodao je Krešić.

ANKETA NET.HR-A: Jesu li na komemoraciju Slobodanu Praljku trebala doći dvojica Plenkovićevih ministara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar branitelja Tomo Medved koji je također došao na komemoraciju generalu Praljku, uoči komemoracije nije želio davati izjave.

Na komemoraciju su došli i Milijan Brkić, Vladimir Šeks, Luka Bebić, Davor Domazet Lošo, Dario Kordić, Ivan Penić, Zdravko Tomac, Pero Kovačević, Đuro Glogoški, Marko Perković Thompson, Mirko Norac, Andrija Hebrang i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo