POBUNA GLAZBENE DIVE / Gabi Novak ne dozvoljava ProLifeu da u kampanji koristi popularnu pjesmu: 'Nije mi drago čuti da se Arsenova pjesma povezuje s nekakvim zabranama'

Image

Nositelji autorskih prava na pjesmu "Kad se male ruke slože "su Matija Dedić i Gabi Novak, a oni se protive upotrebi pjesme u kampanji ProLifea

15.3.2017.
17:15
VOYO logo

Prije dva tjedna Vice Batarelo iz inicijative ProLife je na svom Facebooku napisao kako je pjesma "Kad se male ruke slože" autora Arsena Dedića, postala neslužbena himna kampanje "Imam pravo živjeti". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nositelji autorskih prava na pjesmu su Matija Dedić i Gabi Novak, a oni se protive upotrebi pjesme u kampanji ProLifea, piše Jutarnji list. “Nije mi drago čuti da se Arsenova pjesma povezuje s nekakvim zabranama.

A još manje jer nas nitko nije kontaktirao niti javio da želi koristiti ‘Kad se male ruke slože’. No, to je običaj u Hrvatskoj da se vlasnike ne traži dozvola, eto, mene prijatelji znaju nazvati i obavijestiti kako su gledali film u kojem se izvodi moja pjesma, a ja nisam imala pojma”, rekla je Gabi Novak za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako je ona apsolutno protiv bilo kakvih zabrana te da kao najbliža obitelj Arsena Dedića nisu za to da se njegove pjesme koriste u sličnim kampanjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo