Prvi Božić bez Arsena / Gabi nam je otvorila srce i dušu: 'Najteže je kada dođe tišina, malenoj Lu teško pada gubitak dide'

Teško je doživjeti ljepotu božićnih blagdana ako ih provodite bez svojih namilijih. Za Gabi Novak bit će ovo prvi blagdani bez voljenog Arsena Dedić

25.11.2015.
20:49
VOYO logo

Bit će ovo tužan Božić za obitelj Dedić. Prvi u kojemu njegova Gabi neće uživati, jer nema Arsena, ljubavi koja ju je vodila kroz život. Iako je njegov duh sveprisutan, njega ipak nema. 

"Kad dođu te tišine što smo voljeli nas dvoje, ali zajedno, ali kada si sama i bez svoje voljene osobe, onda je to vrlo teško", priznaje Gabi Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno da je život strašan. Ali te večeri su... Toliko me ljudi uvijek zove da odemo nekuda, ali nemaš volju, ne mogu se odcijepiti od kuće, od njegove sobe, njegove fotelje gdje je uvijek sjedio, gdje je pisao, gdje je gledao, pratio TV , telefonirao. Onda tu sjednem, i moja unuka isto", prepričava Gabe. 

Upravo je djedova fotelja prepuna uspomena i omiljeno mjesto u stanu i za malenu Lu, djevojčicu koja je imala privilegiju Arsena zvati didom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša Lu uvijek sjedi u toj njegovoj kožnatoj fotelji i vrlo je teško podnijela taj odlazak. Vrlo teško. Možda ona to emocionalno skriva, ali vidimo da naša Lu vrlo teško podnosi gubitak dide", priznaje Gabe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo