Sabina Samardžija / Frizerka koja je brutalno kažnjena oslobođena. Oglasila se na Facebooku

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Nepravomoćna odluka, ali za mene jako Moćna!! Kazna za agresivnu i nepoštenu praksu došla je ogromna. Prekršaja nema, ali bilo je potrebno to i zakonski argumentirati i dokazati', napisala je

23.2.2023.
21:03
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Frizerka koju je Državni inspektorat kaznio s 3318 eura jer je za nekoliko centi povećala cijene, oslobođena je optužbe. Potvrdila je to na svome Facebooku sama Sabina Samardžija.

Bojanje kose s 19 eura i 91 cent na 20 eura. Žensko šišanje sa 6 eura i 64 centa na 7 eura. Za to poskupljenje isporučena je maksimalna moguća kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nepravomoćna odluka, ali za mene jako Moćna!! Kazna za agresivnu i nepoštenu praksu došla je ogromna. Prekršaja nema, ali bilo je potrebno to i zakonski argumentirati i dokazati. Tu je nastupio Jure Mlinarić. Kratko i jasno s dokazima uvjerio je časni sud u moje poštenje. Nadam se da će ovaj slučaj pomoći ostalima koji su istoj ili sličnoj nevolji", napisala je Samardžija na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je kazala: "Ta kazna famozna je moja egzistencija godinu dana, znači, oko 3300 i… Očajno. Ostala sam paf da sam za par centi u takvom prekršaju. Ja se samo pitam gdje su bila ta tijela kad su nama davali stopostotno poskupljenje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo