FRATAR IZ BOSNE O HRVATSKOJ POLITICI: / 'Istanbulska je žig zvijeri, svi koji je podržavaju su neprijatelji Krista'

Image
Foto: Facebook

Prema fra Radoševom mišljenju, Istanbuska konvencija je je "žig zvijeri" što dokazuje broj 666, "jer je to broj zvijeri, broj jednog čovjeka".

12.4.2018.
8:10
Facebook
VOYO logo

Nakon što su predstavnici građanske inicijative "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije" najavili prosvjed u četvrtak u Splitu u večernjim satima o svmu se oglasio i jedan fratar iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Riječ je o fra Boži Radošu iz Čapljine koji je na svom Facebook profilu objavio video u kojem pojašanjava što se točno, po njegovom mišljenju, nalazi u Istanbulskoj konvenciji te je prozvao sve one koji će je podržiati. Njegov video društvenom se mrežom mahnitio proširio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema fra Radoševom mišljenju, Istanbuska konvencija je je "žig zvijeri" što dokazuje broj 666, "jer je to broj zvijeri, broj jednog čovjeka". Pozivajući se na knjigu Otkrivenja u Svetom pismu fratar navodi da je šesta božja zapovijed "ne sagriješi bludno", a to je u njegovoj interpretaciji prva šestica. Drugom naziva homoseksualnost i lezbijstvo, a trećom pedofiliju a se sve tri, prema njegovim riječima, nalaze u Istanbulskoj konvenciji.

Radoš tako zaključuje kako svi oni koji podržavaju Istanbulsku konvenciju na sebe stavljaju žig i protiv su Isusa Krista te se svrstavaju protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također navodi kako Istanbuska konvencija, ako bude donesena, ionako neće vrijediti za vjernike jer je oni ne prihvaćaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, članica ove građanske inicijative i prosvjetna djelatnica Sanja Bilač pozivajući na prosvjed u četvrtak rekla je kako će prosvjed na splitskoj Rivi u četvrtak navečer biti "stav građana protiv politike aktualne vlade" te su poručili saborskim zastupnicima HDZ-a da se Istanbulskom konvencijom želi provoditi politika koja je "suprotna programskim načelima HDZ-a."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo