policija na terenu / FOTO, VIDEO S dva kamiona blokirao ulaze u Euroherc osiguranje: 'Godinu dana nisam uspio naplatiti štetu'

Vozač koji je kamionima blokirao ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na Kmanu je vlasnik građevinske tvrtke Bešlić

10.9.2018.
10:35
VOYO logo

Nakon što smo jutros prenijeli vijest o nezadovoljnom građevinaru koji je blokirao ulaze u zgradu Euroherc osiguranja kamionima, doznajemo kako će gospodin biti sankcioniran zbog prometnog prekršaja nepropisnog parkiranja. Kako je glasnogovornica splitske policije Ana Čepić potvrdila za Vijesti.hr, policija je iz preventivnih razloga još uvijek na terenu, no nitko nije bio ugrožen. 

Image

Kamionima blokirao ulaz u osiguravajuću kuću u Splitu

Image

Kamionima blokirao ulaz u osiguravajuću kuću u Splitu

"Gospodin je blokirao dva ulaza, no nisu bila blokirana na način da je zapriječena komunikacija sa zgradom, dakle, moglo se ulaziti i izlaziti. Ulaz u garažu je u potpunosti bio blokirao, no prema našim informacijama, unutra nije bilo nikoga", izjavila je Ana Čepić za Vijesti.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin je odlučio pojasniti razloge zbog čega se odlučio na takvo što. Kako nam je potvrdio, prije godinu dana sklopio je policu osiguranja za kamion i teret s Eurohercom te je istog tog dana doživio prometnu nesreću, a osiguranje mu ne želi priznati naknadu štete. Nakon godinu dana pregovaranja, štetu nije uspio naplatiti. Tvrdi da se osiguranje poziva na to da polica osiguranja počinje vrijediti tek 24 sata nakon sklapanja, a on smatra da bi trebala početi važiti odmah s obzirom da je odmah i plaćena i da bi mu osiguravajuća kuća trebala isplatiti novac. 

Kako neslužbeno doznajemo, gospodin je trenutno u zgradi na sastanku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, policija je jutros oko 7 sati dobila dojavu da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici u Splitu. Vozač koji je kamionima blokirao ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na Kmanu je vlasnik građevinske tvrtke Bešlić, a kamione je parkirao te otišao s mjesta događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo