HTJELI DO SLOVENIJE / FOTO/VIDEO Policija spašavala migrante od utapanja iz Kupe: Jednom voda došla do vrata, priskočili i vatrogasci

Image
Foto: PU karlovačka

Jednoga su policajci sami izvukli na obalu, no drugi se već bio udaljio, pa mu je dobačeno uže ne bi li se lakše držao za stablo u vodi. U pomoć su pozvani vatrogasci koji su ga čamcem izvukli na obalu, gdje su mu djelatnici Hitne medicinske pomoći Karlovac pružili liječničku pomoć te ga prevezli u zdravstvenu ustanovu zbog pothlađenosti

1.12.2023.
21:23
PU karlovačka
VOYO logo

Karlovačka policija izvijestila je da je petak ujutro uz pomoć vatrogasaca od utapanja spasila dvojicu migranata iz rijeke Kupe te drugu dvojicu spriječila da uđu u Kupu radi nezakonitog prelaska u Sloveniju.

Dvojicu migranata kojima je prijetilo utapanje uslijed jake struje i visine vodostaja, policajci su uočili dok su u naselju Prilišće na obali rijeke Kupe sprečavali prvi par migranata u namjeri da uđe u hladnu rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PU karlovačka
Image
Foto: PU karlovačka

Jednoga su policajci sami izvukli na obalu, no drugi se već bio udaljio, pa mu je dobačeno uže ne bi li se lakše držao za stablo u vodi. U pomoć su pozvani vatrogasci koji su ga čamcem izvukli na obalu, gdje su mu djelatnici Hitne medicinske pomoći Karlovac pružili liječničku pomoć te ga prevezli u zdravstvenu ustanovu zbog pothlađenosti.

Policija je izvijestila da su sva četvorica stranih državljana dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo