UDARNI VIKEND / FOTO Velik broj nesreća, ogromne gužve. Blagdanska 'idila' i na prometnicama. Čeka se po 12 sati!

Image
Foto: HAK

Najveće gužve i kaos je na A3 i to od Bregane pa sve do Lipovca. Između čvora Sveta Nedelja i odmorište Zagreb jug u smjeru Lipovca kolona je duga oko 3 kilometara zbog nesreće

23.12.2023.
8:50
HAK
VOYO logo

Već je jučer krenulo blagdansko 'ludilo' na cestama diljem Hrvatske, a danas se samo nastavilo.

"Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Moguća je poledica. Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru istoka te na većini graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom uz moguća i duža čekanja. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila", stoji na stranicama HAK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HAK
Image
Foto: HAK

Najveće gužve i kaos je na A3 i to od Bregane pa sve do Lipovca. Između čvora Sveta Nedelja i odmorište Zagreb jug u smjeru Lipovca kolona je duga oko 3 kilometara zbog nesreće.

Vozi se usporeno između čvorova Jakuševec i Rugvica, kolona je zbog prometnih nesreća duga oko 14 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HAK
Image
Foto: HAK

Kolona automobila i kamiona kod Bajakova u smjeru Srbije duga je čak 13 kilometara.

Na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci osobna i teretna vozila na izlaz čekaju oko 12 sati, višesatna čekanja su za teretna vozila na izlazu Tovarnik/ Šid, a na prijelazu Ilok/Bačka Palanka osobna vozila na izlaz čekaju tri sata, dok teretna vozila čekaju sedam sati, izvijestio je HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Uoči blagdanskih gužvi upozorenje iz HAK-a: 'Od petka će promet biti pojačan. Savjet je putovati noću ako ste odmorni'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo