NAKON ČETIRI DANA OTPORA / FOTO Tomašević u odijelu Čistoće izlazi na ulice s radnicima. 'Ja nisam Milan Bandić'

Image
Foto: RTL

Sindikalistica Kaltak rekla je kako će im biti ostvareno pet zahtjeva, a za šest je gradonačelnik rekao da će dati svoj maksimum, oni pak čekaju pisano očitovanje

26.1.2023.
11:19
RTL
VOYO logo

Gradonačelnik Tomislav Tomašević izašao je iz podružnice Čistoća i stao pred medije i to u odijelu Čistoće.

Najavljeno je naime da će se radnici vratiti na radna mjesta, da će s jednom ekipom izaći i sam gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici su već krenuli s odvozom. Nadam se da će svi poštivati dogovor, kako radnici tako i Grad. Ovo je bio iskren i dobar razgovor koji smo imali s radnicima. Hvala svim radnicima na strpljenju. Ono što je jasno jest da se treba unaprijediti i uvjete rada", rekao je gradonačelnik.

Image
Foto: RTL

"Ja sam se ponudio da idem danas provesti nekoliko sati s radnicima na terenu. Zato sam tako odjeven. Idem vidjeti kako je njima na terenu, sljedećih nekoliko sati sam na terenu. Znam da je Skupština i sljedećih nekoliko sati ću raditi sve što smijem kao pomoćni radnik", dodao je te spomenuo kako nema tih junaka koji su spremni raditi ovakav posao, u kojem se za svaki potpis može kazneno odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici su tražili da dođem i ja sam došao. Ne mislim da me se može uspoređivat s bilo kime. Što se tiče usporedbi za koje vjerujem da će biti, ja nisam Milan Bandić koji je išao učiti radnike kako da rade. Ja sam ovako odjeven i idem na teren da ja od njih naučim kako se radi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo