FOTO: / Sinčić opet završio u marici, jedna osoba ozlijeđena

13.1.2015.
11:27
VOYO logo

Zbog neplaćanja kredita obitelj Zorana Brlenića našla se pred deložacijom iz doma u Gornjem Knegincu kraj Varaždina, a deložacija je odgođena nakon što su aktivisti Živog zida blokirali ulaz u kuću. Ipak, iz Živog zida su danas ujutro izvijestili da pokušavaju spriječiti deložaciju koja je krenula u 9 sati, javlja N1.

"Nalazimo se na tavanu koji je nepristupačan, nejasno je kako policija misli izvršiti deložaciju, javljat ćemo kako se stvari budu odvijale", napisali su na Facebooku. Tvrde da je policija ozlijedila jednu osobu, a prema fotografijama koje su objavili na Facebooku, policija je uspjela doći do obitelji i aktivista koji su se sakrili na tavan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija odvela Sinčića

Policija pak tvrdi kako se aktivist samoozlijedio u potkrovlju, udario glavom u gredu u masi aktivista. Policija je do marice potom donijela Sinčića te potom nastavila s ostalima.

Problemi obitelji Brletić počeli su kada je Zoran Brlenić u varaždinskoj banci Kovanica podigao kredit u iznosu od 360.000 kuna za potrebe svoje tvrtke Kneginja, a kada je tvrtka prestala s radom obitelj Brlenić kredit više nije mogla plaćati. Banka se na njihovu kuću upisala kao vlasnik. http://hr.n1info.com/a22089/Vijesti/Sincic-i-Zivi-zid-pokusavaju-sprijeciti-delozaciju.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo