FOTO: / Policija ih traži zbog napada i ustaških obilježja!

MUP je priopćio da će poduzeti sve mjere kako bi utvrdili tko je napao ekipu HRT-a u Čavoglavama i poziva građane da jave ako raspolažu podacima o počiniteljima ili ih prepoznaju s fotografija.

6.8.2010.
22:24
VOYO logo

''Pribavljene fotografije počinitelja bit će dostupne na web stranici MUP-a RH (www.mup.hr) i PU šibensko -kninske (www.sibensko-kninska.policija.hr) te pozivamo sve građane koji raspolažu podacima o mogućim počiniteljima ili prepoznaju osobe sa fotografija da se jave u Operativno-komunikacijski centar PU šibensko-kninske na telefon 022/347-139'', stoji u priopćenju MUP-a.

''Povodom incidenta koji su počinjeni tijekom održavanja koncerta u Čavoglavama, a prije svega zbog napada na novinarsku ekipu HRT-a, ističemo kako će policija poduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje radi utvrđivanja počinitelja, a nakon što oni budu identificirani protiv njih bit će podnesene odgovarajuće prekršajne prijave. U odnosu na ostale počinjene prekršaje također će se provesti intenzivno prikupljanje obavijesti o počiniteljima koji će biti prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Prekršajnog zakona i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira'', dodaje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatsko novinarsko društvo zatražilo je od policije da identificira i procesuira napadače te ocijenilo da je policija u slučaju vrijeđanja i prijetnji HTV-ove novinarke Ivone Ramadže i snimatelja Krešimira Morića izuzetno sporo i nezainteresirano reagirala.

Na fotografijama koje su objavljene na spomenutim internetskim adresama MUP-a vide se i osobe s ustaškim obilježjima na odjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo