predsjednik u čileu / FOTO Pogledajte Milanovićeve izraze lica tijekom utakmice. Iz Čilea poručio: 'Penal je izmišljen'

Image
Foto: Profimedia

'To je isto jedan problem, dva ili tri penala na ovom prvenstvu su im izmislili. Ako ovo golman ne smije napraviti tu dakle govorimo o loptanju, a ne o mehanici fluida i o tome kako funkcionira ljudski mozak - ovo je loptanje', poručio je predsjednik

13.12.2022.
22:26
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović još uvijek je na službenom putu u Čileu gdje je pratio i utakmicu Hrvatske protiv Argentine.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Milanović je posjetio hrvatski klub Punta Arenas Club Croata, gdje je zajedno s hrvatskim iseljenicima pratio utakmicu i navijao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u utakmici polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovićevi izrazi lica odlično opisuju utakmicu u kojoj je Hrvatska nažalost izgubila s rezultatom 0:3.

"Opet čestitam našoj reprezentaciji, ušli su u polufinale i igrat će za treće mjesto to je velika stvar. Nogomet je igra loptom i po meni ga uvijek treba tako doživljavati. Ja sam ga igrao dok sam bio mlad, 200 utakmica na velikom terenu pa sam prestao i čudim se ljudima koji od toga rade eksperimentalnu fiziku. Trčiš, boriš se, budeš malo lukaviji od protivnika. Daš mu loptu - to se sada nije dogodilo i primili smo tri gola. Zadnji put su oni na sličan način izgubili od nas. Žao mi je zato što je Brazil bolji od Argentine, a Hrvatska je njih dobila, neću reći muški, ali baš pravo dakle inteligentno", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Argentina nam je zabila taj prvi gol. Taj je penal izmišljen. To je isto jedan problem, dva ili tri penala na ovom prvenstvu su im izmislili. Ako ovo golman ne smije napraviti tu dakle govorimo o loptanju, a ne o mehanici fluida i o tome kako funkcionira ljudski mozak - ovo je loptanje", poručio je.

"Ako Francuzi prođu u finale 'našodrat' će Argentinu s pet komada", tvrdi predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo