na općinskom sudu / FOTO Počelo suđenje Severini: 'Apsolutno se ne osjećam krivom. Jednu od gospođa sam nazvala krivonogom babom'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na Općinskom sudu počelo je suđenje Severini Vučković za nametljivo ponašanje i uhođenje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i ravnateljice osnovne škole, koju pohađa njezin sin, Ljiljane Klingor

7.11.2023.
11:07
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković (50) za nametljivo ponašanje. Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. 

Kako piše 24sata, Severina je u društvu prijateljice Zinke Bardić oko 9 sati stigla na sud. - "Dotične gospode su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radne sa pozicija moći" - ispričala je pjevačica. - "Apsolutno se ne osjećam krivom, i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba, jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza" - dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Severina je prozvala da je dio mreže koja je radila u korist Milana Popovića. Pjevačica nam je, pak, u prijašnjim intervjuima rekla da DORH nije bio tako učinkovit u postupku protiv liječnika Gzima Redžepija. USKOK ga je teretio za trgovanje utjecajem u korist Popovića, a on je pravomoćno oslobođen nakon što je vještak promijenio nalaz. 

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tereti je se i zbog slanja 'prijetećih' poruka ravnateljici osnovne škole koju pohađa njen sin. Poruke je prenio Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo“, „Stara šepava ružna babo“, „Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete“, „Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda“, „Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupit ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…”

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dio je to sadržaja SMS-ova koje je pjevačica Severina Vučković slala Ljiljani Klinger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO: Severina za RTL Direkt: 'Vijest stara 10 mjeseci čestitka je meni za Dan žena'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo