SVE SNIMILE NADZORNE KAMERE / FOTO Netko je ponovno htio napraviti kaos. Pogledajte kako je huligan u noći HNS-u htio servirati novu kaznu

Image
Foto: Screenshot Nadzorne kamere/Privatna arhiva

U noći sa subote na nedjelju, s vanjske strane stadiona u Osijeku postavljena je 'krpa' na kojoj je crvenom bojom nacrtano ustaško slovo U, a ispod toga crnom napisano i prekriženo HNS.

13.10.2023.
14:01
Screenshot Nadzorne kamere/Privatna arhiva
VOYO logo

Hrvatska je sinoć po prvi put zaigrala na Opus Areni i nažalost odmah izgubila, a u fokus javnosti sada su ponovno i navijačka skandiranja koja su se dogodila tijekom utakmice.

Hrvatskoj tako sada ponovno prijeti da utakmicu igraju pred praznim tribinama jer se nekoliko gledatelja pred kraj počelo derati "Cigani, cigani", ali i ustaške budnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bilo je posla za policiju i nekoliko dana ranije, točnije točno za vikend kada se Hrvatska reprezentacija okupljala.

Naime, u noći sa subote na nedjelju, s vanjske strane stadiona u Osijeku postavljena je "krpa" na kojoj je crvenom bojom nacrtano ustaško slovo U, a ispod toga crnom napisano i prekriženo HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Privatna arhiva

Iznad svega piše "Ima nas". Također, postoji i snimka nadzorne kamere.

Image
Foto: Screenshot Nadzorne kamere

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatko Dalić izašao pred novinare nakon šokantnog poraza od Turske, pratite njegovo obraćanje javnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo