FOTO: / Kosor 'dobila' novu ulicu - Braće Drobac

7.10.2011.
20:09
VOYO logo

''Čim smo čuli za želju naše kraljice progurane kroz formu 'zabrinutog građanina ovce Krešimira Gavrana' mi smo odlučili ipak pokazati sluha za njezinu želju i uslišiti joj molbu, za razliku od skupštinskog Odbora za imenovanje ulica. Da se ne bi danas-sutra opet počela voditi rasprava o jezičnoj ispravnosti imena ulice, mi smo ju, eto, preimenovali u 'ULICU BRACE DROBAC'... Taj naziv toj ulici savršeno pristaje iz već javnosti dobro poznatih razloga. I kako ono ide ona kraljičina bajka 'Nisam ukrala niti tepihe niti slike....'', stoj u poruci Građanske akcije, iz koje najavljuju da će 'promijeniti' nazive još nekih ulica u Zagrebu.

''Kako preimenovanje ulica ne bi stalo samo na ovome, mi ti kraljice naša, svečano obećajemo uskoro preimenovanje Remetinca u Sjedište zločinačke organizacije, a prilaznu ulicu u Aveniju Jadranke Kosor. I daj nam javi sve želje da ti ih možemo opet ispuniti. Tvoji odani sluge i podanici iz Građanske Akcije'', poručili su aktivisti uz poruku da se ''nikada neće predati''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon što je u medijima izašla vijest da je Kosor od Milana Bandića zatražila da se riješi problem oko imena ulice u kojoj stanuje, iz Vlade su poručili da je premijerka samo gradonačelniku proslijedila predmet Krešimira Gavrana, koji je došao na adresu Vladinog ureda.

specijal-201012070191004-Na rubu izbora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110070287006 arti-201110070042006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo