FOTO: / Ivo je telefonirao, a Mirjanu su ljutili novinari

Taksist koji je za 214 kuna prevezao bračni par Sanader od zračne luke Pleso do vile u Kozarčevoj nije previše razgovarao s povratnicima iz Amerike.

3.10.2010.
23:00
VOYO logo

Taksist Mate Sorić, koji je Sanaderove odvezao s aerodroma do vile u Kozarčevoj ispričao je da nisu mnogo komunicirali tijekom vožnje jer je bivši premijer uglavnom razgovarao na mobitel.

"Ivo Sanader me samo pitao kakvo je vrijeme u Zagrebu, a supruga Mirjana ljutito je upitala kako su mediji saznali za njihov dolazak" rekao je Sorić novinarima Jutarnjeg lista te se požalio kako je ostao bez napojnice jer je Sanader platio točno 214 kuna, koliko je račun i iznosio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, odbjegli premijer Ivo Sanader vratio se u nedjelju ujutro u Zagreb. Dalo se primijetiti da mu je boravak u Americi bio koristan jer je zrakoplovom iz Frankfurta business klasom doletio nekoliko kilograma lakši i preplanuo. U SAD-u je proveo nešto više od mjesec dana zbog čega mu nije bilo moguće uručiti poziv za svjedočenje pred saborskim istražnim povjerenstvom za Inu. Navodno je sada to voljan učiniti.

Novinare koji su Sanadera dočekali u zračnoj luci bivši premijer u potpunosti je ignorirao iako ga se u Hrvatskoj spominje gotovo u svim aktualnim korupcijskim aferama. Na Pleso je stigao u pratnji supruge Mirjane sa kojom se odmah po slijetanju zaputio prema taksi stajalištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Plesu se u nedjelju u vrijeme dolaska Sanaderovog zrakoplova pojavio i ministar financija Ivan Šuker. "Nemam veze s tim. Došao sam po sina koji se vraća iz Londona. Otkud vam to da Sanader dolazi? Valjda bi mi poslao poruku", čudio se sportski odjeven Šuker. Nakon par minuta, piše Jutarnji, napustio je zračnu luku. Bez sina, tipkajući SMS-ove.

Prethodni članci:

arti-201010030048006 arti-201010030160006 arti-201010030382006 arti-201010011035006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo