FOTO: / Ilegalno bacao otpad pa mu kamion upao u more!

Prilikom ilegalnog izbacivanja otpada, kamion splitskih registarskih oznaka okrenuo se na lijevu stranu i prevrnuo se u more na području Bajnica u dugoratskoj općini.

13.5.2010.
21:14
VOYO logo

Na području Bajnica u dugoratskoj općini na samom kraju nasipa lukobrana teretno se vozilo prilikom istovara materijala prevrnulo i upalo u more. Kamion splitskih registarskih oznaka okrenuo se na lijevu stranu, srećom vozač Z.S. (57) nije vidno ozlijeđen, ali je prevencije radi svejedno zatražio liječničku pomoć u KBC Split, piše Slobodna Dalmacija.

cate-201005130850004Stanovnici Bajnica naime dobrim dijelom žive od mora i brodova i ustraju u izgradnji spornog lukobrana koji bi im, tvrde, pomogao zaštititi brodove u njihovoj luci, zbog čega nitko od prisutnih na mjestu događaja nije želio razgovarati s novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna Dalmacija dodaje da je očito kako na Bajnicama kamioni učestalo dolaze i odlažu materijal u more, a više puta su bile vidljive i azbestne cijevi.

Inspekcijske službe Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva više puta su izlazile na teren i zatvarale gradilište, no rad se svejedno nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo