FOTO: / Dvadeset godina otimačine bilo je i previše

Stanovnike Velikog Trgovišća i Zadra ovih je dana iznenadio transparent 'HDZ-NIKAD VIŠE', koji je osvanuo na rodnoj kući bivšeg predsjednika, te na crkvi Sv. Donata.

7.6.2011.
10:21
VOYO logo

Društvena mreža građana proširila je svoje djelovanje diljem Hrvatske. Tako se u rodnom mjestu prvog hrvatskog predsjednika, Velikom Trgovišću, pojavio transparent njihovih ruku djelo "HDZ -NIKAD VIŠE". Sad već dobro znana poruka osvanula je ni manje ni više nego na rodnoj kući Franje Tuđmana.

"Time smo i na samom korijenu organizacije za zločinački pothvat poručili da je 20 godina otimačine i razaranja bilo ne samo dosta nego i previše", poručuju iz Društvene mreže građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ista poruka mogla se vidjeti i na hrvatskoj obali, pa je osvanula i u Zadru, za koji iz te organizacije tvrde da je najjača utvrda HDZ-a. Aktivisti su predstavili transparent na Morskim orguljama i na Pozdravu Suncu, gdje su ih fotografirali turisti. Zatim su se prošetali do Sv. Donata. "Ovo je protiv Vlade", komentirala su tamošnja djeca.

"Ovim akcijama građana, i na kontinentu i uz obalu, vam poručujemo da će transparent 'HDZ-NIKAD VIŠE' solidarno putovati gradovima lijepe naše do daljnjega", poručili su iz Društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo