FORESTLAND U MEĐIMURJU / Grupa prijatelja nije mogla otići na festival pa su isti napravili doma. Desetljeće nakon privuku tisuće posjetitelja

Image
Foto: Forestland

U sklopu festivala ponovno nas očekuje i najduži festivalski zip-line, barbershop, tattoo&piercing, ali i bodypainting, food trucks i čak tri pozornice

5.7.2024.
10:58
Forestland
VOYO logo

Pred gotovo desetljeće i pol nekolicina mladića nije mogla na festival koji želi pa je odlučila napraviti svoj festival kod kuće. Desetljeće i pol kasnije, Forestland je jedan od najvažnijih festivala u Hrvatskoj koji svakog ljeta privuče tisuće i tisuće posjetitelja u Međimurje.

"Međimurje nije bila tipična festivalska destinacija, iako imamo povijest odličnih koncerata, vrhunskih bendova i DJ-a", kažu Saša Mikac i Krešo Biškup iz organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I stvarno je tako. Međimurje je odjednom se u potpunosti promijenilo. Sjećam se i sebe, koji sam dok sam još bio srednjoškolac samo čekao da dođe taj vikend, taj Forestland.

Image
Foto: Forestland

Autobusi koji su nas prevozili do malog mjesta Brezje bili su krcati, a onda se u šumici punih 48 sati održavala prava čarolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije lako početi festival iz nule, ali s godinama smo se etablirali i ovog ljeta nam stižu vrhunska svjetska imena, Fedde Le Grand i Shaquille O'Neal. Ova dvojica nastupaju na svim velikim svjetskim festivalima, od Ultre, do Tomorrowlanda baš kao i većina naših artista! Fedde stiže u petak sa jednog festivala, a već u subotu putuje u Njemačku na Parookaville. Shaq je nedavno pokrenuo svoj festival u LA-u i rasprodao 50 000 ulaznica u samo par sati."

Preko 60 artista, performera, producenata, pjevača i artista stiže u Međimurje!

Od petka do nedjelje, u samom srcu Međimurja, okupit će se brojni DJ-evi iz svih krajeva svijeta i tisuće posjetitelja koji čine Forestland jedinstvenim festivalom na sjeveru Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz doslovnog glazbenog giganta Shaquille O'Neala, Feddea, tu su i Paolo Barbato, Vanillaz, ali i najpopularniji balkanski trap izvođači. Po drugi puta na Forestland se vraća Relja kojem će ovo biti i jedini Hrvatski nastup ove godine, ali i misteriozni Devito koji godinama žari i pali ljestvicama, festivalima i klubovima sakriven u anonimnosti prepoznatljive bijele maske.

"Forestland je raznovrsni festival, na tri pozornice očekuje nas glazba za svakog ljubitelja ljeta, provoda i plesa. Na Forestroom nam dolaze kraljevi italo-disco i house glazbe Paolo Barbato i Alex Donati, subotu i festival će zatvoriti vjerojatno najpopularniji slovenski techno duo Rasky & Unibuu", nastavlja Saša Mikac. "Devito i Relja će zapaliti šumicu svojim prepoznatljivim balkanskim stilovima, dok je definitivno najpopularniji i najtraženiji artist DIESEL, odnosno Shaquille O'Neal."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Forestland

U sklopu festivala ponovno nas očekuje i najduži festivalski zip-line, barbershop, tattoo&piercing, ali i bodypainting, food trucks i čak tri pozornice.

Festivalske ulaznice iznose 50 eura, a pronaći ih možete na www.entrio.hr, na ovlaštenim prodajnim mjestima i kod promotora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo