ZADNJE DVIJE EPIZODE / Finale 'Mentalista' najgledaniji format dana!

Image
Foto: RTL

Posljednje dvije epizode pete sezone jedne od najnapetijih kriminalističkih serija današnjice bile su najgledaniji program u terminu emitiranja prošlog četvrtka! S ostvarenih 9,2% gledanosti u ukupnoj populaciji, serija 'Mentalist' je bila najgledaniji program RTL Televizije i drugi najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama!

7.6.2013.
14:29
RTL
VOYO logo

U raspletu 5. sezone mentalist Patrick Jane otkrio je listu sedmorice osumnjičenih za koje je vjerovao da su Red John. Napeto finale serije "Mentalist", u kojem se s nestrpljenjem iščekivalo otkriće identiteta ovog zloglasnog ubojice, bilo je vrhunac večeri!

S ostvarenom gledanošću od 9,2% u totalu populacije i preko 383 tisuće gledatelja, posljednja dvosatna epizoda bila je najgledaniji program dana na RTL Televiziji te drugi najgledaniji format na svim nacionalnim televizijama, odmah nakon 'Lud, zbunjen, normalan' (15,3%)!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nešto više od dva mjeseca američka televizijska i produkcijska kuća CBS objavila je da će se serija "Mentalist" emitirati još jednu sezonu, koja će svoju američku premijeru imati u rujnu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo