DRAMA U NOVOM ZAGREBU / Familija otela mladu iz ženikove kuće: Svemu kumovala majka koja nije odobravala zeta Hrvata?

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/ Ilustracija

Cilj im je bio vratiti je u Sjevernu Makedoniju prije vjenčanja pa su glavnu ulogu u tome odigrali H.N. (57) i H.A. (38)

5.10.2023.
22:58
Miranda Cikotic/PIXSELL/ Ilustracija
VOYO logo

Nesvakidašnja priča stiže iz Zagreba. Kako piše Jutarnji, obitelji jedne mlade Albanke nikako nije sjedala činjenica da se zabavlja sa jednim Zagrepčaninom za kojeg se protekle subote trebala udati pa su ju odlučili oteti iz kuće ženika kojeg ne žele za zeta!

Cilj im je bio vratiti je u Sjevernu Makedoniju prije vjenčanja pa su glavnu ulogu u tome odigrali H.N. (57) i H.A. (38), koje istražitelji sumnjiče da su protupravno oduzeli slobodu prvoosumnjičenikovoj nećakinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije odobravala vezu

Jutarnji doznaje da majka mlade djevojke koja živi u Sjevernoj Makedoniji nikako nije odobravala tu vezu. Već ju gotovo dvije godine muči ta spoznaja, a navodno je najviše muči mladićeva nacionalnost jer joj je kćer Albanka, a neželjeni zet Hrvat. Inicijalno je kroz razgovor pokušavala riješiti tu njezinu "muku" pa je razgovarala sa H.N., stricem svoje kćeri koji živi u Lijepoj našoj, pritom ga moleći da mu kćer pomogne vratiti u Makedoniju, pa ako treba i silom.

POGLEDAJTE VIDEO: Otmica na putu do škole? Oglasila se škola, ali i policija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u pomoć pozvao 38-godišnjeg H.A,. pa su se prije par dana dovezli do kuće u Novom Zagrebu u kojoj je nećakinja pronašla sreću sa odabranim budućim suprugom i njegovim roditeljima. Malo je reći da je viđeni prizor ukućane užasnuo - dvojac je djevojku izvukao doslovno bosonogu i u spavaćici iz kreveta, nakon čega su je izvukli iz kuće i odveli u nepoznato.

Kombi s kojim su mladu oteli su snimili i o svemu obavijestili policiju, kojoj nije dugo trebalo da otmičare pronađe iako su djevojku tijekom bijega presvukli te promijenili vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo