Vinkovčanka nadomak pobjedi!

Dubravka Glavaš, radnica koja je dala otkaz kako bi posao ostao samohranoj majci, krupnim koracima korača prema pobjedi u konkurenciji za Facu godine.

9.12.2013.
12:27
VOYO logo

Dominira od početka, a osvojila je gotovo 42 posto vaših glasova, što je gotovo dvostruko više od pape Franje, koji je drugoplasiran. Ulazimo u zadnji tjedan izbora, što znači da ćemo se morati oprostiti od pet kandidata.

U ovoj fazi se tako zahvaljujemo Nikolini Piršljin, volonterki godini, Zvonku Šitumu, pilotu Croatia Airlinesa koji je spasio posadu i putnike aviona u prisilnom slijetanju nakon otkazivanja kotača. Opraštamo se i od Silvije Novak, čija je ideja Cipele 46 pomogla njenim sugrađanima u redistribuciji od onih koji imaju viška stvari prema onima koje su te stvari potrebne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izboru nećemo više gledati ni Đurđu Grozalj, radnicu Kamenskog, koja je ove godine sa svojim kolegicama pokazala da će se nastaviti boriti za dostojanstven život nakon pljačke i stečaja njenog poduzeća, ali i Mijata Stanića, sindikalca iz Hrvatskih autocesta koji se godinama borio protiv korupcije, a sada je pred njim bitka protiv monetizacije.

Osim Dubravke Glavaš i pape Franje, u konkurenciji za Facu godine ostaje i Slavko Linić, ministar financija, Mirela Holy, bivša ministrica i zastupnica SDP-a koja je pokrenula svoju stranku Orah te novi gradonačelnik Metkovića Božo Petrov. Glasujte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također možete dati svoj glas i za Štracu godine te Blamažu godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo