UZBUDLJIVI PROGRAM / Evo što ćete već ovoga vikenda gledati na RTL Kockici

Image
Foto: RTL

'Družba Pere Kvržice', 'Čudesna šuma, 'Vlak u snijegu' te još pregršt zanimljivih emisija i crtića - sve vas to očekuje već prvog vikenda emitiranja RTL Kockice.

10.1.2014.
14:05
RTL
VOYO logo

RTL Kockica će prvog dana emitiranja pozdraviti svoje gledatelje uvodnom emisijom 'RTL predstavlja Kockicu', u kojoj će nas voditelji Anja Đurinović, Davor Balažin i Ivan Kralj provesti kroz kratak pregled programskog sadržaja novog kanala.

Image
Foto: RTL

Uslijedit će jedan od najvećih hrvatskih dječjih filmskih klasika na kojem su odrasle mnoge generacije. Film 'Družba Pere Kvržice' govori o veselom društvu koje pokazuje da se zajedništvom, radom i trudom mogu ostvariti i naizgled nemogući pothvati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Do udarnog subotnjeg termina u 20 sati, kada će se emitirati još jedan dječji klasik, 'Čudesna šuma', na RTL Kockici gledatelji će imati priliku gledati kombinaciju crtanih filmova ('Popaj', 'Mali pljačkaši', 'Banjo, mačak buntovnik'), crtanih serija ('Speed Racer', 'Bilo jednom… Ljudsko tijelo', 'Mr. Bean'…) i domaćih zabavno-edukativnih emisija.

Image
Foto: RTL

U subotu i nedjelju gledatelji će se vratiti u prošlost emisijom 'Vremeplov' i podsjetiti se nekih zanimljivosti koje su se dogodile upravo 11. siječnja. Emisija 'Idemo u ZOO' znatiželjnike vodi u zagrebački Zoološki vrt gdje će ih njegovi edukatori upoznati s morskim lavom, približiti im njegov način života i govoriti o eventualnoj ugroženosti u prirodi, a s 'Malim znanstvenicima' odlaze na put proučavanja pojava i izvođenja eksperimenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Osim toga, svakog dana gledatelji RTL Kockice moći će  vježbati uz emisiju 'PBS junior – Mala sportska akademija', baviti se zanimljivim znanstvenim temama uz emisiju 'Što je što', te pred spavanje pogledati 'Crtež dana' i čuti priču za laku noć koju će bake Stanka i Mirjana ispričati u emisiji 'Baka priča najljepše priče'.

Image
Foto: RTL

Udarni termin u nedjelju rezerviran je za 'Rođenu zvijezdu', novu seriju za mlade o usponima i padovima mlade talentirane glazbenice koja je upravo pobijedila na natjecanju kantautora i osvojila nagradu svojih snova, nakon koje će gledatelje uveseljavati ekipa iz hrvatskog popularnog filma 'Vlak u snijegu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Pratite RTL Kockicu na web-stranici www.rtlkockica.hr ili putem Facebook stranice RTL Kockica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo