Prednosti tehnologije / Evo kako izgleda jedan dan uz aplikacije iz Huawei AppGallery trgovine

Image
Foto: Huawei

Prije svega nekoliko godina nismo mogli slušati radio na pametnom telefonu, provjeriti vremensku prognozu, skenirati neki važan dokument, prebacivati novac bez naknade. Danas uz iznimno korisne aplikacije možemo sve to i još malo više

9.9.2020.
12:54
Huawei
VOYO logo

Jutro je. Zvoni alarm na tvom pametnom telefonu. Teško se budiš, ali odmah pališ omiljeni Deezer i za koju minutu već plešeš po stanu dok pripremaš jutarnju kavu i doručak. Uz kavu provjeravaš dnevne vijesti i novosti: Dnevnik.hr, Jutarnji, Večernji, 24sata…sve su ti aplikacije dostupne u Huawei AppGallery-ju. Za svaki slučaj, prije nego se odjeneš za taj dan, baciš i oko na HRT Meteo aplikaciju da znaš što te čeka i treba li ti kišobran ili sunčane naočale. Kad si spreman zoveš Bolt za prijevoz. Ne brineš o parkingu i gužvama. Sjedneš u auto i pališ aplikaciju Otvorenog radija. Snimiš jedan selfie za Instagram story i fotku urediš u Photo Editoru.

Stižeš na radno mjesto. Provjeriš Any.Do, aplikaciju koji milijuni korisnika obožavaju jer uz nju mogu biti organizirani i učinkoviti tijekom dana. Dan je već ubrzao. Pozivi, mailovi, sastanci… Jednako korisna bit će aplikacija za pomoć pri organizaciji novih misli, ideja i prijedloga koje onda kroz aplikaciju možeš podijeliti i s drugim kolegama. Uz nju ćete lako zajedno planirati, brainstormati, dijeliti bilješke i prezentacije. Aplikacija se zove MindMeister i morate ju imati na svom pametnom telefonu, a dostupna je u Huawei AppGallery-ju. Zatim trebaš skenirati neke dokumente. Pališ CamScanner aplikaciju na svom Huawei pametnom telefonu i za tren šalješ kolegi mail s dokumentima. Stiže vrijeme ručka, naručuješ gablec preko aplikacije Pauze.hr. I dogovaraš s kolegama cugu poslije posla. Jedan plati račun, ostali mu prebace novac putem omiljene KEKS Pay aplikacije. A onda usput provjeriš i stanje na računu nakon plaćanja runde pića, jer aplikacije čak pet domaćih banaka ćeš također pronaći u AppGallery-ju: PBZ-a, OTP-a, Zagrebačke, Raiffeisen i Erste banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve spomenute aplikacije: Deezer, Bolt, KEKS Pay, HRT Meteo, Otvoreni radio i drugi mediji, Photo editor, CamScanner, Any.Do, MindMeister, aplikacije banaka i druge dostupne su u Huawei AppGallery trgovini i znatno nam olakšavaju život. Ako slobodno vrijeme želiš provesti uz  omiljenu mobilnu igru, u AppGallery-ju ćeš ju pronaći. Ili ipak želiš  uređivati sadržaj za društvene mreže aplikacije koje će ti u tome pomoći pronaći ćeš također u AppGallery trgovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, svi najnoviji modeli Huawei pametnih telefona i tableta dolaze s AppGallery trgovinom – Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija u kojoj korisnici mogu pronaći razne zanimljive aplikacije koje im olakšavaju svakodnevicu i pomažu u savladavanju zadataka s kojima se susreću. Osim široke ponude globalnih, u trgovini je dostupno i sve više lokalnih aplikacija koje korisnici često koriste, kao što su aplikacije za mobilno bankarstvo pet najvećih banaka, aplikacije medijskih kuća, taksi i dostavnih servisa ili telekom operatera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huaweijevi korisnici, osim AppGallery trgovine, za instaliranje aplikacija odnedavno mogu iskoristiti i mogućnosti Petal Search pretraživača. Riječ je o aplikaciji koju ćete pronaći u AppGallery trgovini, potrebno je samo upisati „Petal Search“ u traku za pretraživanje i instalirati ovu korisnu aplikaciju. Na svoj početni zaslon možete dodati i widget za pretraživanje te izravno s početnog zaslona doći do milijuna aplikacija, sadržaja i vijesti koje želite pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo